Denne persondatapolitik (datapolitik, datapolitikken) forklarer, hvordan ChuChum Aps (ChuChum, 'vi' eller 'os') behandler dine personoplysninger i forbindelse med udbuddet af chuchum.dk, shop.chuchum.dk (hjemmeside, hjemmesiden, hjemmesider). Sammen med persondatapolitikken kan du finde vores cookiepolitik.

Persondatapolitik

ChuChum vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden.


Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at ChuChum behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. ChuChum respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.


Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores cookie- og persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Du accepterer nedenstående cookie- og persondatapolitik, når du benytter chuchum.dk.

Du finder endvidere vores øvrige vilkår for benyttelse af chuchum.dk i denne cookie- og persondatapolitik, samt i vores handelsbetingelser.

Personoplysninger

Den juridiske enhed som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

ChuChum Aps
Bueparken 156
2750 Ballerup

CVR-nummer: 30907159
E-mail: persondata@chuchum.dk
Telefon: +45 40558875


Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. ChuChum har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. ChuChum indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser;
  • foretager betaling af køb;
  • foretager tilmelding til nyhedsbrev;
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

ChuChum indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. ChuChum opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Navn*, adresse*, postnummer*, by*, land*, e-mail*, telefonnummer*.

*= obligatoriske oplysninger, som skal udfyldes af dig ved oprettelse af en konto hos os, eller som kan afgives ved indgåelse af købsaftale.

Ud over ovenstående generelle formål, indsamler vi personoplysninger i forbindelse med nedenstående formål.

Formål #1

Ved salg og service, samt ved reklamation.
ChuChum indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller adresse) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Navn*, adresse*, postnummer*, by*, land*, e-mail*, telefonnummer*.

*= obligatoriske oplysninger, som skal udfyldes af dig ved oprettelse af en konto hos os, eller som kan afgives ved indgåelse af købsaftale.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • GDPR artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af samhandel med ChuChum)

Formål #2

Optimering af hjemmeside og profilering.
Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender ChuChum’s hjemmesider, via Google Analytics.

a)    Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og medieplatforme samt de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookiepolitik nedenfor.

b)    Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevenes læsere.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Navn*, adresse, e-mail*, telefonnummer, IP-adresse, cookies.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
  • Online kilder f.eks. sociale medier, der er offentligt tilgængelige
Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • GDPR artikel 6.1.F (nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser), herunder:
    • Markedsføringsformål
    • Optimering af hjemmesiden

Formål #3

Tilmelding til og administration af nyhedsbreve.
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder, herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Navn*, e-mail*, telefonnummer, IP-adresse.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • GDPR artikel 6.1.a (samtykke)

Formål #4

Alle øvrige henvendelser til ChuChum, herunder behandling af henvendelser til ChuChum's kundeservice, via alle kanaler.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Navn, e-mail, telefonnummer samt øvrige oplysninger, som din henvendelse måtte vedrøre.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
  • Direkte fra dig
Behandlingsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

  • GDPR artikel 6.1.f (nødvendig for forfølgelsen af vores legitime interesser), herunder:
    • Besvarelsen af henvendelser
  • GDPR artikel 6.1.b (nødvendig for opfyldelse af aftale med den registrerede)

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

personoplysninger afgivet på chuchum.dk videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd (f.eks. fragtmænd), der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.
  • Leverandører, herunder IT-leverandører, som vi samarbejder med i forbindelse med optimering af din brugeroplevelse, herunder i forbindelse med samtykke til nyhedsbrev, eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden.

ChuChum videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for ChuChum.

For at kunne videreudvikle og forbedre ChuChum’s hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

chuchum.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på chuchum.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver ChuChum ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på chuchum.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som selv opbevarer og behandler personoplysninger på ChuChum’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

De fleste oplysninger opbevares i 5 år plus indeværende år i overensstemmelse med Bogføringslovens krav.

  • Oplysninger om dine transaktioner opbevares i 5 år plus indeværende år i overensstemmelse med Bogføringslovens krav.
  • Stamoplysninger der ikke er indsamlet i forbindelse med salg, service eller tilmelding til nyhedsbrev slettes senest 3 år efter indsamlingen.
  • Oplysninger om samtykke til nyhedsbrev slettes op til 2 år efter din tilbagekaldelse af samtykket til nyhedsbrevet.
  • Cookies slettes i henhold til ChuChum's cookiepolitik, som du finder nedenfor.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine oplysninger på din brugerkonto på shop.chuchum.dk. Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra ChuChum. Såfremt du ønsker, at ChuChum skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte kommunikation, så bedes du kontakte ChuChum på e-mail shop@chuchum.dk.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@chuchum.dk.

Du kan få slettet alle de oplysninger vi har registreret om dig, som ikke er nødvendige for vores overholdelse af bogføringsloven. Hvis du ønsker det, skal du skrive til os på adressen info@chuchum.dk.

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at ændre i dine afgivne oplysninger, kan dette ske via din brugerkonto på shop.chuchum.dk.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.


Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte persondata@chuchum.dk eller via de email-adresser der er angivet ovenfor.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Cookiepolitik

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender chuchum.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af sidens indkøbskurv, eller ved abonnementservices, hvor systemet husker din email-adresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden.

Egne Cookies:

NavnFormålLevetid
_gaGoogle Analytics - Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge hvordan websitet bruges2 år
_gidGoogle Analytics - Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden1 dag
_gatGoogle Analytics - Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 minut
PrestaShop-_vilkårlige_tegn_Sat af værktøjet som denne side er bygget i1 måned

Hvis du ikke ønsker, at chuchum.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser.

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer chuchum.dk brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

ChuChum forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen shop@chuchum.dk.

Sidst opdateret 25-05-2018